свеќи

Таг
2Вести

И СКОПЈЕ СТАНА ДЕЛ ОД СВЕТСКИОТ ТРЕНД – ОРКЕСТАРОТ „ПРОФУНДИС“ ОДРЖА УНИКАТЕН КОНЦЕРТ СО СВЕЌИ НА СЦЕНАТА

КОНЦЕРТ ПОД СВЕЌИ НА ОРКЕСТАРОТ „ПРОФУНДИС“ ВО ФИЛХАРМОНИЈАТА