Светлана Бојковиќ

Таг
2Вести

КУЛТУРАТА Е ЗАГАДЕНА ОД РЕАЛНОТО ШОУ КОЕ СЕ ЕМИТУВА И ВО СОБРАНИЕТО, ВЕЛИ СВЕТЛАНА БОЈКОВИЌ ПРЕД ГОСТУВАЊЕТО ВО СКОПЈЕ

СВЕТЛАНА БОЈКОВИЌ ВО АПРИЛ ДОАЃА ВО СКОПЈЕ СО КОМЕДИЈАТА „ЦЕЛОТО ТЕЛО ТУКА МЕ БОЛИ“