ГО ЦРТАМ ТОШЕ НА КАМЕН, ПАРИТЕ ОД ПРОДАЖНАТА ИЗЛОЖБА ЌЕ ГИ ДОНИРАМ ЗА БОЛНО ДЕТЕ, ВЕЛИ ФРИЗЕРКАТА ОД КРИВОГАШТАНИ СВЕТЛАНА ЗУЛАМОСКА-ГРОЗДАНОВСКА