СО ИЗЛОЖБА НА АРХИВА ЗА „МИС СТОН“, КИНОТЕКАТА ГО СЛАВИ СВЕТСКИОТ ДЕН НА АУДИОВИЗУЕЛНО НАСЛЕДСТВО