Светски ден на театар

Таг
3Вести

СКОПСКИ ДРАМСКИ ТЕАТАР ИЗДАДЕ МОНОГРАФИЈА ЗА РИСТО СТЕФАНОВСКИ И ЈА ИМЕНУВАШЕ ГОЛЕМАТА САЛА ВО НЕГОВА ЧЕСТ

БЕСПЛАТНИ ПРЕТСТАВИ ВО ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ, КОМЕДИЈА И МНТ ВО ЧЕСТ НА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРОТ

ЅИРКАЊЕТО ВО ТУЃИТЕ ЖИВОТИ ИМА СМИСЛА САМО ВО ТЕАТАРОТ – САШКО КОЦЕВ ГО ЧЕСТИТА СВЕТСКИОТ ДЕН НА ТЕАТАРЏИИТЕ