свинг

Таг
2Вести

КОНЦЕРТ И КАБАРЕ СО АМЕРИКАНСКИОТ ЏЕЗ-СВИНГ БЕНД „ПОСТМОДЕРН ЏУБОКС“ ВО СКОПЈЕ

РОМАНТИЧЕН КОНЦЕРТ НА ЏЕЗЕРИТЕ СО МАРИЈА ДИМИТРИЈЕВИЌ ВО ЧЕСТ НА КАУНТ БЕЈСИ, КРАЛОТ НА СВИНГОТ