Тадеј Погачар

Таг
3Вести

СЛОВЕНЕЦОТ ПОГАЧАР ПРВ ВО ОВОЈ ВЕК ГИ ОСВОИ ТУР ДЕ ФРАНС И ЏИРО Д‘ИТАЛИЈА ВО ИСТА ГОДИНА

„МАЛИОТ КАНИБАЛ“ ТАДЕЈ ПОГАЧАР ЈА ПРОДОЛЖИ ДОМИНАЦИЈАТА НА СЛОВЕНИЈА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ

СЛОВЕНИЈА СЕ ПРОМОВИРАШЕ ВО ВЕЛЕСИЛА ВО ВЕЛОСИПЕДИЗМОТ СО ДВОЈНАТА ПОБЕДА НА ТУР ДЕ ФРАНС