„ТАФТАЛИЏЕ ШАФЛ“ НА ВЛАТКО СТЕФАНОВСКИ ВО ТРКА ЗА НАГРАДАТА „ИМПАЛА“ ЗА НАЈДОБАР ЕВРОПСКИ АЛБУМ