Тахити

Таг
2Вести

ОБЕЛЕЖЈАТА НА ПАРИЗ ЌЕ СТАНАТ СПОРТСКИ БОРИЛИШТА ЗА СЛЕДНИТЕ ОЛИМПИСКИ ИГРИ

ОЛИМПИЈАДАТА ВО ПАРИЗ ЌЕ СЕ ОДРЖУВА И 15.700 КИЛОМЕТРИ ПОДАЛЕКУ НА ТАХИТИ