ТРАМП И ОБАМА ЈА СЛАВАТ ПРВАТА ТИТУЛА НА ТАЈГЕР ВУДС ПО 11 ГОДИНИ КАКО НАЈГОЛЕМ СПОРТСКИ КАМБЕК