ВЕЌЕ НЕ СЕ ГРИЖАМ ШТО ЌЕ КАЖЕ ОПШТЕСТВОТО ЗА МОЕТО ТЕЛО, ВЕЛИ БИЈОНСЕ ЗА НОВИОТ „ВОГ“