Талат Џафери

Таг
2Вести

„ИМАМ СТАВ“ – СРЕДНОШКОЛЦИ ДЕБАТИРАА НА ФРАНЦУСКИ ЈАЗИК ВО СОБРАНИЕТО

СОБРАНИЕТО СЕ РАСПУШТИ, МАКЕДОНИЈА ОДИ НА ИЗБОРИ НА 12 АПРИЛ