ГЕРМАНСКАТА ФУДБАЛСКА ФЕДЕРАЦИЈА СТАНА ПАРТНЕР СО КОМПАНИЈА ЗА ТАМПОНИ ЗАРАДИ ОТВОРЕНО ЗБОРУВАЊЕ ЗА МЕНСТРУАЦИЈА ВО ЖЕНСКИОТ СПОРТ