Тања Балаќ

Таг
3Вести

ТАЊА БАЛАЌ НА 5 СЕПТЕМВРИ ЈА ОТВОРА ИЗЛОЖБАТА „РАСЕЛЕНИ“

ТАЊА БАЛАЌ ОТВОРА МУЛТИМЕДИЈАЛНА ИЗЛОЖБА ВО ЧИФТЕ АМАМ

ТАЊА БАЛАЌ СЛАВИ 30 ГОДИНИ ТВОРЕШТВО СО ГОЛЕМА РЕТРОСПЕКТИВА ВО ЧИФТЕ АМАМ