Тарик Филиповиќ

Таг
2Вести

ЌЕ МИ БЕШЕ КРИВО АКО ДРУГ СЕДНЕШЕ ВО МОЕТО СТОЛЧЕ ВО „МИЛИОНЕРОТ“, ВЕЛИ ТАРИК ФИЛИПОВИЌ ПРЕД ПРЕТСТАВАТА ВО СКОПЈЕ

ТАРИК ФИЛИПОВИЌ ДОАЃА ВО МНТ СО КОМЕДИЈАТА „СЕКС И ГЛАД“