Театар за деца и младинци

Таг
27Вести

ГРАН ПРИ ЗА МАКЕДОНСКАТА ПРЕТСТАВА „РОЊА, ЌЕРКАТА НА ОГРАБУВАЧОТ“ ВО НОВИ САД

СРПСКАТА ПРЕТСТАВА „ТИВКОТО МОМЧЕ“ ЈА ОСВОИ ГРАН ПРИ НАГРАДАТА НА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛОТ „ИГОР МАЏИРОВ“

„ЛАЖЕШ МЕЛИТА“ УТРЕ ПРВПАТ ПРЕД ПУБЛИКА ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ПРЕМИЕРА НА КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „ВО ДЕТСКА СОБА“ ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ПОЧНУВА ФЕСТИВАЛ ПОСВЕТЕН НА ИГОР МАЏИРОВ

КУКЛЕНАТА ПРЕТСТАВА „ПАЛЕШКА“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ПРЕТСТАВА ЗА ЕКО ОСВЕСТУВАЊЕ Е ПРВА ПРЕМИЕРА ЗА ГОДИНАВА НА ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

„НЕКОЈ НЕКА МИ КАЖЕ КОЛКУ СУМ ВАЖЕН“ ВЕЧЕРВА ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАРОТ ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ

ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ИМА ПРЕМИЕРА НА ПРВАТА ИНТЕРАКТИВНА ПРЕТСТАВА ЗА БЕБИЊА

„ШТО Е СИЛЕЏИЈА“ ПРЕМИЕРНО ВО ТЕАТАР ЗА ДЕЦА И МЛАДИНЦИ ЗА ПУБЛИКА НАД 14 ГОДИНИ