СЕ ОТВОРА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ „ВОЈДАН ЧЕРНОДРИНСКИ“ ВО ПРИЛЕП, НА ПРОГРАМАТА ОСУМ ПРЕТСТАВИ