Театарот на Навигаторот Цветко

Таг
2Вести

ХАМЛЕТ ГО ГЛУМИ ЖЕНА ЗА ПРВПАТ ВО МАКЕДОНИЈА, ПРЕМИЕРАТА Е ВЕЧЕРВА ВО КИНО КУЛТУРА

ПРЕМИЕРА НА „ОСАМЕНИОТ ЗАПАД“ ВО РЕЖИЈА НА СПАСИЌ ВО КИНО КУЛТУРА