театарска претстава

Таг
3Вести

БИТОЛСКИОТ НАРОДЕН ТЕАТАР ЌЕ ЈА ПОСТАВУВА „НА ДНОТО“ ОД ГОРКИ ВО РЕЖИЈА НА КЕНДРИМ РИЈАНИ

ДЕЦА СО ПОПРЕЧЕНОСТ ОД БИТОЛА ЈА ПОДГОТВУВААТ ПРЕТСТАВАТА „БЕГАЛКА“ ОД ВАСИЛ ИЉОСКИ

„ИГРА НА ТРОНОВИ“ ДОБИВА ТЕАТАРСКА ПРЕТСТАВА