НЕКОГАШНИОТ АЕРОДРОМ „ТЕГЕЛ“ ВО БЕРЛИН ЌЕ БИДЕ ПРЕТВОРЕН ВО „УРБАНА ТЕХНОЛОШКА РЕПУБЛИКА“