БЕРЛИН ЌЕ ГИ ПОМОГНЕ ТЕХНО КЛУБОВИТЕ СО МИЛИОН ЕВРА ЗА ДА ГО ЗАШТИТИ НОЌНИОТ ЖИВОТ