ЈАВЕТЕ ИМ СЕ НА ВАШИТЕ ПРИЈАТЕЛИ САМО ЗА ДА ГИ ПРАШАТЕ КАКО СЕ, ТОА Е ЗДРАВО, ТВРДАТ СТРУЧЊАЦИТЕ