Теона Стругар Митевска

Таг
5Вести

ЕВРОПСКИ ПАРЛАМЕНТ МУ ЈА ДОДЕЛИ НАГРАДАТА ЛУКС НА „ГОСПОД ПОСТОИ, ИМЕТО Ѝ Е ПЕТРУНИЈА“

„ПЕТРУНИЈА“ СО НАГРАДА ЗА НАЈДОБРО СЦЕНАРИО ВО КАЗАХСТАН

„ПЕТРУНИЈА“ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ОД ДЕНЕСКА ВО СКОПСКИТЕ КИНА

БЛАГОЈ ВЕСЕЛИНОВ И НОВИОТ ФИЛМ НА ТЕОНА МИТЕВСКА ДОАЃААТ ПО НАГРАДИ НА БЕРЛИНАЛЕ