тетовирање

Таг
4Вести

106-ГОДИШНА ТАТУ МАЈСТОРКА ОД ФИЛИПИНИ СТАНА НАЈСТАРАТА ЛИЧНОСТ НА НАСЛОВНАТА СТРАНИЦА НА „ВОГ“

ТАТУ МАЈСТОРИТЕ СТРАВУВААТ ЗА СВОЈАТА ИДНИНА ОТКАКО ЕУ ЗАБРАНИ ИЛЈАДНИЦИ ХЕМИКАЛИИ ОД МАСТИЛАТА ЗА БОЕЊЕ

КИНА ИМ ЗАБРАНИ НА ФУДБАЛСКИТЕ РЕПРЕЗЕНТАТИВЦИ ДА СЕ ТЕТОВИРААТ

„ЛЕКСУС“ ГО СОЗДАДЕ ПРВИОТ ТЕТОВИРАН АВТОМОБИЛ НА СВЕТОТ