КИНЕСКА ВСЕЛЕНСКА СТАНИЦА ЌЕ ПАДНЕ НА ЗЕМЈАТА ВО НАРЕДНИТЕ НЕДЕЛИ, НО НЕ СЕ ЗНАЕ КАДЕ