Тилда Свинтон

Таг
2Вести

ТИЛДА СВИНТОН ЌЕ ИГРА ВО ТВ-СЕРИЈАТА „ПАРАЗИТ“

ТИЛДА СВИНТОН ПРИЗНА ДЕКА ИГРА И 82-ГОДИШЕН МАЖ ВО „СУСПИРИЈА“