Тимоти Шаламе

Таг
3Вести

ТИМОТИ ШАЛАМЕ КОНЕЧНО ГО ПОЧНА СНИМАЊЕТО НА ФИЛМОТ ЗА БОБ ДИЛАН

КАЈЛИ ЏЕНЕР И ТИМОТИ ШАЛАМЕ ПОТВРДИЈА ДЕКА СЕ НОВАТА АМЕРИКАНСКА СУПЕРДВОЈКА

ТИМОТИ ШАЛАМЕ ЌЕ БИДЕ НОВИОТ ВИЛИ ВОНКА