тираносаурус

Таг
2Вести

СКЕЛЕТ НА ТИРАНОСАУРУС СТАР 67 МИЛИОНИ ГОДИНИ СЕ ПРОДАДЕ НА АУКЦИЈА ЗА 5,6 МИЛИОНИ ЕВРА

ЦЕЛОСНО ЗАЧУВАН ФОСИЛ НА ТИРАНОСАУРУС ПРОДАДЕН НА АУКЦИЈА ЗА РЕКОРДНИ 31,8 МИЛИОНИ ДОЛАРИ