ПАЛАТА ВО БРИТАНИЈА ЌЕ ДОБИЕ ЗЛАТНА ВЕЦЕ ШОЛЈА И ГОСТИТЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ЈА КОРИСТАТ