тојота супра

Таг
2Вести

ПРВАТА НОВА „ТОЈОТА СУПРА“ ПРОДАДЕНА НА АУКЦИЈА ЗА 2,1 МИЛИОН ДОЛАРИ

НАЈЛОШО ЧУВАНАТА ТАЈНА НА „ТОЈОТА“ – „СУПРА“ СЕ ВРАЌА ПО 17 ГОДИНИ