Толкин

Таг
2Вести

СЕРИЈАТА „ГОСПОДАР НА ПРСТЕНИТЕ“ ДОБИ НАСЛОВ, ДЕЈСТВОТО УШТЕ СЕ ДРЖИ ВО ТАЈНОСТ

ГАНДАЛФ МЕ ИНСПИРИРАШЕ ЗА НАЈСУРОВИТЕ УБИСТВА ВО „ИГРА НА ТРОНОВИ“, ВЕЛИ ЏОРЏ Р.Р. МАРТИН