ДАЛТОНИСТ СУМ, ПОНЕКОГАШ НЕ СИ ГИ РАСПОЗНАВАМ СОИГРАЧИТЕ, ВЕЛИ ДАНСКАТА ЅВЕЗДА ТОМАС ДИЛЕЈНИ