Томас Тухел

Таг
3Вести

ЧЕЛЗИ ГО ИЗБРКА ТРЕНЕРОТ ТУХЕЛ ПО ПОРАЗОТ ВО ЗАГРЕБ

ЧЕЛЗИ ГО НАГРАДИ ТРЕНЕРОТ ТУХЕЛ СО НОВ ДОГОВОР

ТОМАС ТУХЕЛ БИЛ КЕЛНЕР ПРЕД ДА СТАНЕ ТРЕНЕР, А ЛИГАТА НА ШАМПИОНИТЕ ЈА ОСВОИ ПРОТИВ ТРЕНЕРОТ ОД КОГО УЧЕЛ