Тони Димков

Таг
2Вести

ПРОМОЦИЈА НА НОВИТЕ КНИГИ НА ИГОР АНЃЕЛКОВ, ТОНИ ДИМКОВ И ЅВЕЗДАН ГЕОРГИЕВСКИ НА ФЕСТИВАЛОТ „АРТАРЕА/АРТЕРИЈА“

В САБОТА ПРОМОЦИЈА НА КНИГАТА „КУЛТУРЕН ПЕЧАТ – ИНТЕРВЈУА И РАЗГОВОРИ“ ОД ТОНИ ДИМКОВ