Тоше Проески

Таг
14Вести

КАМЕРНИОТ ОРКЕСТАР НА БИТОЛА ЌЕ ОДРЖИ КОНЦЕРТ СО ХИТОВИТЕ НА ТОШЕ И БОЈС И ДЕЛАТА НА КИРЕ КОСТОВ

ИМАВ ТРЕМА ДОДЕКА ЈА ПРАВЕВ НОВАТА ВЕРЗИЈА НА „ОЈ ДЕВОЈЧЕ“ ОД „СИНТЕЗИС“ И ТОШЕ, КАЖА ДИЏЕЈОТ ФИЛИП ДЕЛОВСКИ

АКТЕРОТ ИВАН БОСИЉЧИЌ ЌЕ РЕЦИТИРА ПОЕЗИЈА ОД АНТЕ ПОПОВСКИ И ЌЕ ПЕЕ ПЕСНИ ОД ТОШЕ ВО СКОПЈЕ

СО ВЕШТАЧКА ИНТЕЛИГЕНЦИЈА ЈА ОЖИВЕАВ ДЕМО СНИМКАТА ОД ТОШЕ ПРОЕСКИ СТАРА 20 ГОДИНИ, ВЕЛИ ДИЏЕЈ ЕРИК ФОКС

СО ТОШЕ ЈАДЕВМЕ АЈВАР И ЛЕБ НА МЕЧКИН КАМЕН НАВЕЧЕР, ВЕЛИ СТЕРУЛИ ШТЕРЈОСКИ, СОГОВОРНИК ВО БЕЛГРАДСКИОТ ДОКУМЕНТАРЕЦ ЗА ПРОЕСКИ

ГО ЦРТАМ ТОШЕ НА КАМЕН, ПАРИТЕ ОД ПРОДАЖНАТА ИЗЛОЖБА ЌЕ ГИ ДОНИРАМ ЗА БОЛНО ДЕТЕ, ВЕЛИ ФРИЗЕРКАТА ОД КРИВОГАШТАНИ СВЕТЛАНА ЗУЛАМОСКА-ГРОЗДАНОВСКА

„ИЛУЗИЈА“ МУ ЈА ПОСВЕТУВАМЕ НА НАШИОТ ПРОФЕСОР КИРЕ КОСТОВ, РЕКОА ОД „СКОПСКИОТ БРАС КВИНТЕТ“ НА КОНЦЕРТОТ СО ПЕСНИТЕ ОД ТОШЕ

СКОПСКИОТ „БРАС КВИНТЕТ“ ЌЕ СВИРИ ПЕСНИ ОД ТОШЕ, НОТИТЕ ЌЕ ГИ ПОДАРИ НА МЛАДИТЕ МУЗИЧАРИ

ЖИВОТОТ НА ТОШЕ ЌЕ МОЖАТ ДА ГО ДОЖИВЕАТ ЛИЦАТА СО ОШТЕТЕН ВИД СО ТАКТИЛНИ СЛИКИ ВО СПОМЕН КУЌАТА ВО КРУШЕВО

КОНЦЕРТ ВО ЧЕСТ НА ТОШЕ ПРОЕСКИ СО ДОМАШНИ И РЕГИОНАЛНИ ПЕЈАЧИ ВО КРУШЕВО