КРИВА ПАЛАНКА ЌЕ ГО ОДБЕЛЕЖИ ПРАЗНИКОТ ВОДИЦИ СО ГАСТРОНОМСКИ НАТПРЕВАР СО ТРАДИЦИОНАЛНИ СПЕЦИЈАЛИТЕТИ