Трајче Чатмов

Таг
2Вести

ВЕЛЕШКИТЕ СЛИКАРИ ПЕРОВСКИ И ЧАТМОВ СО ЗАЕДНИЧКА ИЗЛОЖБА ВО ГОСТИВАР

ТРАЈЧЕ ЧАТМОВ СО ИЗЛОЖБАТА „ИНТИМНО ПОНИРАЊЕ“ ВО РОДНИОТ ВЕЛЕС