Трајче Кацаров

Таг
2Вести

ПО ЕДНА ГОДИНА ПАУЗА, ШТИПСКИОТ ТЕАТАРСКИ ФЕСТИВАЛ „МАЛИОТ ПРИНЦ“ ПОЧНУВА ВЕЧЕРВА

„ТЕАТАР ВО КУФЕР“ – ПОЧНУВА ПРВОТО ИЗДАНИЕ НА ТЕАТАРСКИОТ ФЕСТИВАЛ ВО ШТИП