третман

Таг
3Вести

ТРЕТМАНИТЕ ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ ПЕНИС НЕ ФУНКЦИОНИРААТ И РИЗИЧНИ СЕ, ВЕЛИ БРИТАНСКО ИСТРАЖУВАЊЕ

ТАЈЛАНД ВОВЕДЕ ТРЕТМАН ЗА ЛАСЕРСКО БЕЛЕЕЊЕ ПЕНИСИ