трибина

Таг
2Вести

ПРЕДИЗВИК Е ДА СЕ ПОТТИКНАТ ДЕЦАТА ДА ЧИТААТ ВО ВРЕМЕ КОГА И САМИТЕ РОДИТЕЛИ НЕ ЧИТААТ, ВЕЛАТ ОД ФОНДАЦИЈАТА „ЃОРЃИ МАРЈАНОВИЌ“

МНТ СО ТРИБИНА ЌЕ СЛАВИ 78 ГОДИНИ ОД ПРВАТА ПРЕМИЕРА