СЕКОЈ ИМА ПРАВО ДА МЕ ДОЖИВЕЕ КАКО ШТО ЗНАЕ, ВЕЛИ ТРИФУН КОСТОВСКИ, КОЈ ЈА ПРОМОВИРАШЕ ВТОРАТА КНИГА