тркачка патека

Таг
2Вести

ХРВАТСКА ЌЕ ДОБИЕ НОВА ТРКАЧКА ПАТЕКА СПОРЕД СТАНДАРДИТЕ НА ФОРМУЛА 1 И МОТОГП

НОВИОТ „МЕКЛАРЕН СЕНА“ РАСПРОДАДЕН ПО ЦЕНА ОД 750.000 ФУНТИ