НОВИОТ ЕЛЕКТРИЧЕН ТРОТИНЕТ НА „КИА“ МОЖЕ ДА СЕ ИНТЕГРИРА ВО ДРУГО ВОЗИЛО И ИМА ДОМЕТ ОД 20 КМ