ПАРИЗ ЌЕ ЗАБРАНИ ТУРИСТИЧКИ АВТОБУСИ ВО ЦЕНТАРОТ ЗА ДА ГИ НАТЕРА ТУРИСТИТЕ ДА ПЕШАЧАТ