Центар за култура „Ацо Шопов“

Таг
2Вести

ШТИПСКИОТ ЦЕНТАР ЗА КУЛТУРА ГО ДОДЕЛИ ПРИЗНАНИЕТО „АЦО ШОПОВ“ НА ПАСКАЛ ГИЛЕВСКИ

„ТАНЦ ФЕСТ“ ЈА НОСИ ПРОГРАМАТА „СПОДЕЛИ“ СО 100 ТАНЧАРИ ВО ШТИП