Цирих

Таг
3Вести

ПАНДЕМИЈАТА ЈА ИЗМЕША ЛИСТАТА НА НАЈСКАПИТЕ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ, ХОНГКОНГ, ЦИРИХ И ПАРИЗ СЕГА ГО ДЕЛАТ ВРВОТ

СИНГАПУР, ХЕЛСИНКИ И ЦИРИХ ПРОГЛАСЕНИ ЗА НАЈПАМЕТНИ ГРАДОВИ НА СВЕТОТ