„Црнила ремикс“

Таг
4Вести

„ЦРНИЛА РЕМИКС“ НАГРАДЕНА ЗА НАЈДОБРА ТЕАТАРСКА МУЗИКА НА ФЕСТИВАЛОТ НИШВИЛ

ПРЕД „ЕГЗИТ“, ДВЕ ИЗВЕДБИ НА „ЦРНИЛА РЕМИКС“ ВО МКЦ

ХИП ХОП ПРЕТСТАВАТА „ЦРНИЛА РЕМИКС“ ЌЕ СЕ ИЗВЕДЕ НА „ЕГЗИТ“

МОТ ЗАВРШУВА СО „ЦРНИЛА РЕМИКС“, ОТКАЖАН КОНЦЕРТОТ НА „ФАЈР!“