„СИЛАТА ЕУ МЛАДИТЕ“ Е ПЛАТФОРМА КОЈА ЌЕ Ѝ ДАДЕ ШАНСА НА ПРОГРЕСИВНАТА И КРЕАТИВНА МЛАДИНА, ВЕЛАТ ОД „ПИ-ЕМ-ЏИ“