ВО ИНДОНЕЗИЈА ОТКРИЕН НАЈСТАРИОТ ПЕШТЕРСКИ ЦРТЕЖ НА ЖИВОТНО, НАПРАВЕН ПРЕД 45.500 ГОДИНИ