ЦРВЕН КРСТ ВО СОРАБОТКА СО „ПИВАРА СКОПЈЕ“ ФОРМИРА МОБИЛНИ ТИМОВИ ЗА ПОМОШ НА РАНЛИВИ КАТЕГОРИИ СКОПЈАНИ